nula

SUPREME STYLE EDITON | NITRILE

Akzenta

Napišite recenziju
SKU:
GLOBN53-AKZ-DW-S01

Opis

Vrhunske zobene rukavice proizvedene sukoloidnim  sustavom zobene kaše, koji je jedinstvena tehnologija premazivanja rukavica.

Koloidna zobena kaša je koncentrirani škrobno-proteinski kompleks zobene kaše pripremljen od fino mljevene oljuštene zobi i izrađen je od 100% sve prirodne zobi, onaj koji se koristi za proizvodnju naših rukavica koristi patentirani proces koji ga čini gotovo topljivim u vodi za upotrebu u rukavicama bez praha, što korisnicima rukavica omogućuje uživanje u njegovim prednostima. Zob βeta-Glucan ključna je komponenta koloidne zobene kaše ,prirodnog filma koji ima umirujuća, hipoalergena, restorativna i zaštitna svojstva.

Njegov značajan duboki hidratantni učinak na kožu također je  dokazano brzi dugotrajan stvarajući prirodnu fizičku barijeru između rukavice i kože. Štoviše, to je film koji tvori hidratantnu kremu koja pomaže koži da zadrži vodu što dovodi do boljeg integriteta barijere kože. Zbog toga se korisnici koji često pate od suhe i svrbežne kože zbog čestog pranja ruku i upotrebe rukavica sada mogu osloniti na COATS koloidnu zobenu kašu kako bi pomogli u održavanju prirodne barijere dok rade rukama.

VELIČINA

XS, S, M, L

BOJE

  • Zora plava

POTROŠNE JEDINICE

100 kom | Farmaceut; 10 Dozator | Karton

Dodatne informacije

Proizvođač:
Akzenta