nula

Calasept Plus, 4 x 1,5 ml

Directa Dental

Napišite recenziju
SKU:
1240100

Opis

CalaSept Plus® kalcijev hidrooksid: glatka konzistencija, preciznost i učinkovita primjena

Calasept Plus® ide korak dalje od potentne formulacije Calasept® zahvaljujući značajci koja ga izdvaja - njegovoj glatkoj konzistenciji.

CalaSept Plus® je napredna formulacija kalcijevog hidroksida s koncentracijom od preko 41%, olakšavajući hidroksilnim ionima da proizvedu impresivnu pH vrijednost od 12,4, za izražen antimikrobni učinak. Njegova visoka koncentracija obećava trajne performanse, oslobađajući kalcijeve ione čak i dugo nakon postavljanja. Posebnost CalaSept Plus® leži u njegovoj glatkoj konzistenciji, omogućujući izravnu primjenu u korijenskom kanalu pomoću male i fleksibilne plastične igle, Flexi-Tip.

Razlozi za odabir CalaSept Plus®

Trajna učinkovitost s optimalnom preciznošću: S više od 41% koncentracije kalcijevog hidroksida i optimalnim oslobađanjem kalcijevih iona, CalaSept Plus® osigurava učinkovit i dugotrajan antimikrobni učinak za vrhunske endodontske ishode. Njegova glatka konzistencija omogućuje preciznu i duboku primjenu s Flexi-Tip.

Pojednostavljena aplikacija: CalaSept Plus® je pasta spremna za upotrebu, smještena u hermetički zatvorenoj šprici, što olakšava izravnu i preciznu primjenu putem Flexi-Tip igle. Hermetički zatvorena šprica smanjuje rizik od unošenja zraka u kalcijev hidroksid, sprječavajući pretvorbu materijala u kalcijev karbonat.

Iznimno oslobađanje kalcija: Sastavljen od čistog kalcijevog hidroksida, CalaSept Plus® jamči dugotrajan učinak s pastom koja nastavlja oslobađati kalcijeve ione nakon početnog postavljanja.

Svestrana upotreba: CalaSept Plus® može se koristiti za privremene ispune korijena, izravno zatvaranje pulpe i neizravno zatvaranje pulpe u dubokim šupljinama, što ga čini svestranim alatom u bilo kojoj stomatološkoj ordinaciji.

Iskusite učinkovitost i pouzdanost CalaSept Plus® za sve svoje endodontske tretmane.

 

Dodatne informacije

Proizvođač:
Directa Dental
Indikacije:
Privremeno punjenje korijena, izravno zatvaranje pulpe i neizravno zatvaranje pulpe u dubokim šupljinama